Ut av hverdagen

Kombiner et hotellopphold med naturopplevelser og aktiviteter som gir deg både adrenalin og ro. Omgivelsene gir mangfoldige muligheter for store og små.

Kvinesdal strekker seg fra hav til fjell og er omgitt av fantastiske turløyper og kulturskatter. Fjelltur, golf i det grønne, utforske gruver eller vandre på hvite strender. Utsikten Hotell Kvinesdal er et glimrende utgangspunkt for naturopplevelser året rundt. Her finnes noe for alle. Deg som søker ro og refleksjon, eller deg som vil ha mer adrenalin. Vi gir deg turtips og feriepakker med uforglemmelige eventyr.

Utsikten Golfpark

Norges golfperle

Utsikten golfpark byr på fantastiske naturopplevelser og er et av landets flotteste golfanlegg. Vi tilbyr golfpakker med mat, spill og overnatting.

Laksefiske

Kvina elven

Elva Kvina byr på fantastiske fiskemuligheter. Her kan du få laks og sjøørret på kroken. Du får 16 km fiskestrekning av variert karakter, stille områder, fosser og stryk

Gjennom laksetrappen inne i tunnelen på Kvåsfossen kan du se, smake og lære om villaks. Opplev laksen på nært hold inne i fjellhallen. Her får du historien om Villaksen og et unikt innblikk i laksens vandring gjennom glassvinduer i tunellen.

Fjellturer

For alle nivåer

Omkring hotellet kan du velge i mange fantastiske fjellturer, både korte og lengre dagsturer, toppturer og klatring.

Via Ferrata

Klatreturer

En form for fjellklatring der klatreløypen består av ståltrinn og sikringswire. Turen gir deg mulighet til å oppleve fjellet på en spennende måte uten krav til klatreerfaring.

Fedafjorden

En vakker kulturskatt

Feda er et av de best bevarte kulturmiljøer i Agder. Stedet har vært populært helt siden steinalderen. Langs elva som slynger seg innover i dalen ligger bøkkerbuer, sjøbuer, båtstøer, gamle hus og uthus harmonisk side om side

Lista strender

HVITE STRENDER

Lista blir beskrevet som Norges Skagen. Landskapet byr på endeløse, hvite sandstrender, fyr, kulturskatter og et yrende fugleliv året rundt. 55 minutter å kjøre fra hotellet.

Vi ordner piknikurver og niste som vil falle i smak for alle generasjoner. Vi pakker også gjerne en ferie for deg med overnatting, bespisning og opplevelser. Her slipper du å tenke på noe. Spør oss

Kvinabadet

Svømmeanlegg og spa

Et nytt og flott svømmeanlegg som inneholder basseng, stupeanlegg, boblebad, vannrutsjebaner, terapibasseng og Sørlandets lengste vannsklie på hele 63,3m.

Aktiviteter for hele familien

Arenalin - og skatepark

Lista Adrenalinpark tilbyr fartsfylte aktiviteter for hele familien. Adrenalinparken består av flere flyhangarer som drives av ulike aktivitetsforeninger. Prøv paintball, GoKart, boble-fotball, escaperoom, trampolinepark, jaktsimulator, skatepark og mer

Gruvebyen Knaben

ET LITE STYKKE VERDENSHISTORIE

Et besøk i Gruvebyen Knaben er en unik opplevelse. Her kan du bli med på guidede turer i “den forlatte gruven” og besøke museumet som viser Knabens gruve- og krigshistorie.

Utvandrermuseet

REISEN TIL AMERIKA

Historiene om nordmenn som på 1930- og 40-tallet utvandret til USA, er mange. Men få steder er de så godt dokumentert som her. Se bilder, dokumenter og artikler fra perioden 1880 til 1960.

Utsikten kunstsenter

FØRLANDS MUSEUM

Ytterst på Utsikten ligger Marcelius Førland sin kunstnerbolig og atelier. Boligen er et museum og har et rikt utvalg av Førlands malerier. Kristian Marcelius Førland er Kvinesdals mest kjente kunstmaler.

Restauranten

LØFTER OPPLEVELSEN

Vår À la carte restaurant byr på herlige retter basert på sesongens beste råvarer, gjerne kortreist fra Kvinesdal.

Overnatting

HOTELLPAKKE

Kombiner opplevelser med et hotellopphold. Vi har 82 rom i alle prisklasser, fra flotte suiter med balkong, til rimeligere økonomirom.

Vi elsker å begeistre med smaksopplevelser for alle generasjoner. Nyt et måltid i restauranten etter en dag full av opplevelser, eller la oss ordne turmaten til deg ditt reisefølge.

Spør oss gjerne

Kontakt oss gjerne for et tilbud dersom du ønsker en opplevelsesrik ferie og hotellpakke med overnatting, bespisning og eventyrlige turer og aktiviteter.
Hjertelig velkommen.

Opplev Kvinesdal