Bryllup i magiske omgivelser

Her får du omgivelser, vertskap og opplevelser som løfter stemningen og gjør bryllup til noe helt spesielt. Vi elsker å feire kjærligheten og kan ta hånd om alt, enten du ønsker et intimt eller storslagent bryllup.

Book visningsmøte

Alt på ett sted

  • Naturskjønne omgivelser og spektakulær utsikt

  • Rutinert vertskap med erfaring, glød og engasjement

  • Velsmakende kjøkken med sesongenes beste råvarer

  • Bankettsal med utsikt og kapasitet for 130 gjester

  • Utendørs vielser, vakker hage og stor terrasse

  • 85 rom i ulike prisklasser, 24 leiligheter/suiter

Menyene

Løfter opplevelsen

Bryllupsmiddagen er et viktig høydepunkt og en oppgave vi går til med iver og seriøsitet. Våre dyktige kokker skreddersyr menyer tilpasset sesong og ønsker. Vi tilbyr lekre menyer på inntil 5 retter.

Kaker og dekorasjon

Etter din smak

Vi hjelper deg gjerne å formidle bestilling av bryllupskaker, enten du ønsker den klassisk, moderne eller med personlig smak og stil. Vi ordner også med vakre blomster og dekor som skaper stemning. Gi oss dine ønsker og vi vil oppfylle dem for deg.

"Tusen takk for at dere la til rette for at dagen ble så fantastisk! Vi kommer til å ta med oss minnene for alltid! De ansatte var utrolig dyktige, samarbeidsvillige og kjappe og de fikk spesielt oss brudeparet til å føle oss sett og spesielle. Stor klapp!"

Lokalene

Lys, luft og stemning

Hotellets lokaler er stilrene og moderne med med mye lys, luft og flotte detaljer. Bankettsalen har magisk utsikt og direkte tilgang til stor terrasse. Hotellet har også et flott lounge-område med bar og stor restaurant.

Rom

Rom for nytelse

Hotellet har 85 rom i ulike prisklasser. 24 rom er leiligheter for inntil 5 personer. Leilighetene har fantastisk utsikt, egen balkong og kjøkken. Alle våre superior rom har utsikt mot den vakre fjorden.

Book rom

«Salen dere har på hotellet var et flott syn. Dere hadde dekket utrolig flott på bordene, stoltrekkene og dekoren så lekker ut, og bordene var logisk plassert. Servicen og tjenestene dere gav oss var til stor hjelp. Anbefales varmt videre til andre brudepar som vurderer å gifte seg på Utsikten Hotell Kvinesdal.»

Bryllupspakker

Utsiktens bryllupspakke

Vi tilbyr ferdige bryllupspakker inkludert overnatting til spesialpris. Her legges alt til rette for at feiringen skal bli vellykket. Snakk med oss, så gir vi deg et tilbud. Vi tilpasser selvfølgelig alt etter dine ønsker.

Koordinator

Stressfri planlegging

Vi tilbyr bryllupskoordinator som kan hjelpe deg i hele prosessen med planlegging av ditt bryllup. Det gir deg ro og tid til å nyte både planleggingen og den store dagen.

Snakk med oss

Velkommen til oss

Her trenger du ikke å tenke på noe, vi tar hånd om alt. Her er du ute av hverdagen, i omgivelser som gir ro og inspirasjon. Vi vil gi deg opplevelser du ønsker å vende tilbake til.

Ta kontakt så hører du snarlig fra oss.

Det lille ekstra

Spesielle ønsker

En spennende appetittvekker, nattmat eller et overraskende element? Snakk med oss så, ordner vi det med glede.

nb_NONO