Bryllup og selskap eventyrlige omgivelser

Her blir fest og feiring til høydepunkt du ikke glemmer. Vi skreddersyr alt etter dine ønsker og kan ta hånd om det meste.

Snakk med oss

Stor terrasse og hage med utsikt

  • Spektakulær utsikt og vakre naturomgivelser

  • Rutinert vertskap med erfaring, glød og engasjement

  • Bankettsal med utsikt og kapasitet for 180 gjester

  • Nytt, teknisk utstyr av høy standard

  • Overnatting i alle prisklasser

  • Stor parkeringsplass med ladesjoner for el-biler

  • Velsmakende kjøkken med sesongenes beste råvarer

Lokalene

Lys, luft og utsikt

Lokalene er lyse, innbydende og har alt du trenger for et vellykket arrangement. Vår flotte bankettsal kan ta imot inntil 130 gjester, har direkte tilgang til stor terrasse, og utsikt som gir magisk stemning fra morgen til kveld.

Kjøkken og menyer

Smaker som løfter opplevelsen

Vårt dyktige kjøkken setter sammen menyer tilpasset sesong og ønsker. Råvarene er håndplukket av beste kvalitet.

Rom, suiter og leiligheter

Rom for nytelse

Hotellet har 85 rom i ulike prisklasser. 24 rom er leiligheter med kjøkken og balkong med plass til 5 personer. Alle våre standard rom har utsikt mot fjorden.

Omgivelser og opplevelser

Eventyrlig landskap

Hotellet har en fantastisk beliggenhet med fantastisk utsyn over fjell og fjord. De eventyrlige omgivelsene og utsikten skaper en nydelig ramme for feiring, med vakker, skiftende stemning fra morgen til kveld.

Planleggingen

Vi kan ta hånd om alt

Gi deg selv ro til å nyte tiden frem til den store dagen. Vi tilbyr egen koordinator til ditt bryllup. Gi oss dine ønsker, og vi gjør alt vi kan for å oppfylle dem.

Salen var et flott syn. Dere hadde dekket utrolig flott på bordene, stoltrekkene og dekoren så lekkert ut og bordene var logisk plassert. Servicen og tjenestene dere ga oss var til stor hjelp. Anbefales varmt videre til andre brudepar som vurderer å gifte seg på Utsikten Hotell Kvinesdal.

Velkommen til Utsikten hotell Kvinesdal

Vårt ønske er å gi deg og dine gjester opplevelser som blir et høydepunkt. Her får du vertskap og omgivelser som vil løfte ditt arrangement. Du trenger ikke å tenke på noe, vi kan ta hånd om alt.

Velkommen til oss.

Agnes Berntsen, Hotelldirektør

nb_NONO