Utsikten Hotell Kvinesdal

Utsikten Hotell Kvinesdal er et moderne kurs- og konferansehotell med naturskjønn beliggenhet midt mellom Stavanger og Kristiansand. Omgivelsene byr på naturopplevelser og et av landets flotteste golfanlegg i umiddelbar nærhet.

Book nå

Kurs og konferanse

  • 85 rom i ulike prisklasser, 24 leiligheter/suiter

  • Nytt, teknisk utstyr av høy standard

  • Stor restaurant med utsikt

  • Nær flott golfbane og flere aktivitetstilbud

  • Egen landingsplass for helikopter

  • Ladepunkt for el-bil

  • Gratis parkering

Beliggenheten

Eventyrlige Kvinesdal

Hotellet nesten svever over skyene med utsikt over Fedafjorden og Kvinesdal, midt mellom Kristiansand og Stavanger.

Kvinesdal og nærområdet byr på fantastiske naturopplevelser og attraksjoner som gjør et opphold her eventyrlig. Selv en runde golf blir nærmest et villmarkseventyr. Utsikten Golfpark ligger like ved hotellet og er kåret til Norges golfperle. Den uberørte naturen gjør en runde golf her til noe ekstraordinært. Er du heldig ser du både elg og rådyr på din golfrunde.

Rom og overnatting

Rom for nytelse

Hotellet har 85 rom i alle prisklasser. 24 leiligheter med fullt utstyrt kjøkken og balkong. Når det enkle er det beste, velg rom i Knaben eller Økonomifløyen. Alle våre superior rom og leiligheter gir deg utsikt mot fjorden og/eller sentrum.

Kurs - og konferanserom

Rom med utsikt og høy standard

Vi har alle fasiliteter og utstyret som skal til for et vellykket bedrifts-arrangement. Vi har 7 ulike konferanserom med høy teknisk standard, og flere med spektakulær utsikt. Bankettsalen har plass til inntil 150 gjester.

Samfunnsansvar

Fremtidsutsikter

Vi er opptatt av bærekraft, og tar ansvar i den daglige driften av hotellet. Vi driver på en mest mulig miljøvennlig måte og innfører fortløpende tiltak for å forbedre oss. Se vår egen bærekraftsrapport. Du finner den i menyen.

En kjærlighetshistorie

Med amerikansk vri

Inger Marie Andersen var en av mange som reiste fra Kvinesdal til Amerika på 1800-tallet. Det som skulle være et kort hjembesøk ble en lang kjærlighetshistorie og starten på Utsiktens historie.

Her finner du oss

Eventyrlig landskap

Turen til hotellet er en reise gjennom vakkert landskap og frisk natur.

Vis kart

Velkommen til Utsikten Hotell Kvinesdal

Vi gjør alt vi kan for å inspirere, slik at våre gjester får en opplevelse de ønsker å komme tilbake til.

nb_NONO