Smaker som løfter opplevelsen

Det å samles rundt et fantastisk måltid er et viktig høydepunkt. Vi tilbyr smakfulle menyer på inntil 5 retter. I restauranten kan du nyte vakker fjordutsikt og vår à la carte-meny 7 dager i uken. Søndager holder vi åpent fra 13.00 til kl 18.00.

Frokosten

En deilig start på dagen

Stå opp til en herlig frokost med utsikt over fjorden i restauranten. Mandag til fredag fra 07.00 - 9.00. Lørdag og søndag fra 07.00 - 10.00.

Vi elsker å begeistre med smaksopplevelser for alle generasjoner. Vi gir deg utvalget. Restauranten byr på smakfull alkoholfri drikke og vegetar retter om du foretrekker det. Vi har egne barnemenyer, og tilbyr et rikholdig utvalg av hjemmelagede retter. Her vil du garantert finne dine favoritter, og kanskje også få noen nye.

"Tusen takk for et godt og rolig opphold på et herlig hotell. Flott og innbydende, med kort vei til hele Sørlandet. God atmosfære, blide, hyggelige og imøtekommende folk i alle ledd. Delikat frokost i herlige omgivelser. Nydelig stekt piggvar med gode sammensatte smaker, og en rask og hyggelig servitør."

À la carte meny

Måltidet som løfter opplevelsen

Vi tilbyr À la carte meny hele uken. Menyene byr på sesongens beste råvarer og flere lokale spesialiteter. Nyt dem hele uken i restauranten eller få en skreddersydd meny til ditt arrangement. Kontakt oss for mer informasjon.

"Festmiddagen var bare helt fantastisk, og gjorde at alle satt igjen med et svært godt inntrykk av oppholdet. Tusen takk for et flott opphold hos dere. Har aldri vært på et hotell hvor de ansatte har vært så til stede og så hyggelige. Vi ble møtt med en fantastisk service alle steder og bare blide ansatte. Vi er svært fornøyd med oppholdet, og kan på det varmeste anbefale dette videre til andre."

Restauranten

Utsikt og utsøkte smaker

I vår store, lyse og flotte restaurant kan du nyte frokost, lunsj og middag med utsikt over Fedafjorden. Restauranten har direkte tilgang til stor terrasse og hage. Her serveres À la carte meny 7 dager i uken. Spør oss om meny.

Råvarene

Det beste fra sesongene

I Kvinesdal er vi så heldige å ha tilgang til mange fantastiske råvarer. Den friske naturen gir oss herlige smaker som ofte er å finne på våre menyer. Vi tilbyr de beste lokale råvarene gjennom hver sesong.

Vi gir deg opplevelser du ønsker å komme tilbake til

Her på ett av Kvinesdals høyeste punkt, med storslagen utsikt over Fedafjorden, blander vi smaker og opplevelser som gjør ethvert opphold til et høydepunkt. Du trenger ikke å tenke på noe, vi kan ta hånd om alt.

Velkommen til oss
Hilsen Agnes Berntsen, hotelldirektør