Smaker som løfter opplevelsen

Det å samles rundt et fantastisk måltid er et høydepunkt. I restauranten kan du nyte vakker fjordutsikt, frokost og à la carte-meny. Vi tilbyr enkel servering som smakfull kjøttsuppe servert med flatbrød & smør, og panini, uansett når på døgnet du kommer til oss. Velkommen.

Frokosten

En deilig start på dagen

Stå opp til en herlig frokost med utsikt over fjorden i restauranten. Vår frokostbuffét har godt utvalg, også et eget glutenfritt hjørne og en vegansk seksjon.

"Festmiddagen var bare helt fantastisk, og gjorde at alle satt igjen med et svært godt inntrykk av oppholdet. Tusen takk for et flott opphold hos dere. Har aldri vært på et hotell hvor de ansatte har vært så til stede og så hyggelige. Vi ble møtt med en fantastisk service alle steder og bare blide ansatte. Vi er svært fornøyd med oppholdet, og kan på det varmeste anbefale dette videre til andre."

Menyene

Måltidet som løfter opplevelsen

Vi tilbyr en variert og smakfull À la carte meny. Menyene byr på flere lokale spesialiteter. Nyt dem mandag til lørdag i restauranten eller få en skreddersydd meny til ditt arrangement.

"Tusen takk for et godt og rolig opphold på et herlig hotell. Flott og innbydende, med kort vei til hele Sørlandet. God atmosfære, blide, hyggelige og imøtekommende folk i alle ledd. Delikat frokost i herlige omgivelser. Nydelig ovnsbakt laks med gode sammensatte smaker, og en rask og hyggelig servitør."

Restauranten

Utsikt og utsøkte smaker

Vår lyse og flotte restaurant har tilgang til stor terrasse og eventyrlig utsikt. Nyt smakene og det vakre landskapet med fjord og fjell.

Råvarene

Det beste fra sesongene

I Kvinesdal er vi så heldige å ha fantastiske råvarer fra lokale leverandører. Vi tilbyr det beste fra hver sesong og høster urter og frukt fra vår egen kjøkken - og urtehage.

Turmat

Vi pakker

Vi tilbyr piknik kurver og nistepakker som gjester kan ta med på alle de flotte turene i området. Nyt piknik på Lista strender, eller hva med en herlig niste full av energi til klatreturer og vandreturer i fjellet. Spør oss

Vi gir deg opplevelser du ønsker å komme tilbake til

Her på ett av Kvinesdals høyeste punkt, med storslagen utsikt over Fedafjorden, blander vi smaker og opplevelser som gjør ethvert opphold til et høydepunkt. Du trenger ikke å tenke på noe, vi kan ta hånd om alt.

Velkommen til oss
Hilsen Agnes Berntsen, hotelldirektør

nb_NONO