Ut av hverdagen

Kombiner et hotellopphold med opplevelser som gjør ferien ekstraordinær. I umiddelbar nærhet til hotellet finner du fantastiske turmuligheter, kulturskatter og aktiviteter for hele familien.

Vi gir deg turtips

Omgivelsene

Natur og kultur

Kvinesdal strekker seg fra hav til fjell og er omgitt av fantastiske turløyper og kulturskatter. I tillegg til sterke bånd til Amerika, er det naturen i og rundt Kvinesdal som gjør at mange drar hit.

Kvinabadet

Svømmeannlegg

Et nytt og flott svømmeanlegg som inneholder basseng, stupeanlegg, boblebad, vannrutsjebaner, terapibasseng og Sørlandets lengste vannsklie på hele 63,3m.

Fjellturer

For alle nivåer

Omkring hotellet kan du velge i mange fantastiske fjellturer, både korte og lengre dagsturer, toppturer og klatring. Vi pakker gjerne piknikurv, niste.

Knaben Via Ferrata

Klatreturer i rå natur

Via Ferrata er en form for fjellklatring der klatreløypen består av ståltrinn og sikringswire. Turen gir deg mulighet til å oppleve fjellet på en spennende måte uten at sikkerheten settes i fare, ingen krav til klatreerfaring.

Vi kjenner området og gir deg turtips. Vi pakker både piknikkurv, niste og gode tilbud med overnatting, mat og opplevelser. Spør oss så finner vi den perfekte ferien for deg. Opplevelser er også flott å kombinere med kurs- og konferanser, bryllup og arrangementer.

Fedafjorden

En kulturskatt

Feda er et av de best bevarte kulturmiljøer i Agder. Stedet har vært populært helt siden steinalderen. Langs elva som slynger seg innover i dalen ligger bøkkerbuer, sjøbuer, båtstøer, gamle hus og uthus harmonisk side om side.

Lista

Hvite strender

Lista blir beskrevet som Jæren i miniatyr. Landskapet byr på endeløse, hvite sandstrender, og et yrende fugleliv året rundt. 40 minutter å kjøre fra hotellet.

Utsikten Golfpark

Norges golfperle

Utsikten golfpark byr på villmarkseventyr i et av landets flotteste golfanlegg. Vi tilbyr golfpakker til spesialpris inkludert overnatting. Spør oss om et tilbud.

Vintersport

Knaben ski- og aktivitetssenter

Her finner du hele 3 alpinbakker, flotte off-piste løyper og eget barnetrekk. Senteret har alpin- og snowboard-utleie og stor varmestue med kafeteria. For deg som liker langrenn best, er det 30 kilometer med preparerte turløyper.

Aktiviteter for hele familien

Arenalin - og skatepark

Lista Adrenalinpark tilbyr fartsfylte aktiviteter for hele familien. Adrenalinparken består av flere flyhangarer som drives av ulike aktivitetsforeninger. Prøv paintball, GoKart, boble-fotball, escaperoom, trampolinepark, jaktsimulator, skatepark og mer

Gruvebyen Knaben

Et lite stykke verdenshistorie

Et besøk i Gruvebyen Knaben er en unik opplevelse. Her kan du bli med på guidede turer i “den forlatte gruven” og besøke museumet som viser Knabens gruve- og krigshistorie.

Utvandrermuseet

Reisen til Amerika

Historiene om nordmenn som på 1930- og 40-tallet utvandret til USA, er mange. Men få steder er de så godt dokumentert som her. Se bilder, dokumenter og artikler fra perioden 1880 til 1960.

Utsikten kunstsenter

Førlands museum

Ytterst på Utsikten ligger Marcelius Førland sin kunstnerbolig og atelier. Boligen er et museum og har et rikt utvalg av Førlands malerier. Kristian Marcelius Førland er Kvinesdals mest kjente kunstmaler.

Kontakt oss gjerne for et tilbud dersom du ønsker en opplevelsesrik ferie og hotellpakke med overnatting, bespisning og eventyrlige turer og aktiviteter. Hjertelig velkommen.