Rom for muligheter

Hotellet har 85 rom i alle prisklasser, fra flotte standard rom i Knabenfløyen, superior rom med utsikt, til leiligheter med balkong, og til rimeligere rom i økonomifløyen.

Book nå

Utsiktsfløyen

Superior rom med utsikt

Alle våre superior rom har flott utsikt mot Fedafjorden. Vi har rom med to enkeltsenger, og noen med dobbeltseng. Våre rom er utstyrt med mini-kjøleskap, vannkoker, smart-TV, gratis WiFi, skrivebord og hårføner.

Leiligheter

med balkong og utsikt over Fedafjorden

Våre flotte leiligheter har plass til familien. Vi har sovesofa, og kan sette inn barneseng eller ekstraseng. Alle leilighetene har balkong, utstyrt kjøkken og stue. Vi kan også åpne opp dør mellom leiligheter og dobbeltrom for enda mer plass til familien.

Knabenfløyen

Standardrom

Vi har nylig pusset opp rom i Knaben Fløyen med flotte, nye gulv. Rommene har mini-kjøleskap, vannkoker, hårføner, smart-TV. Alle rommene har utsikt mot bakgården og parkeringsplassen, og noen av disse har også balkong.

Økonomifløyen

Rimeligere rom

I økonomifløyen har vi greie rom til rimeligere pris. Rommene har mini-kjøleskap, vannkoker, hårføner, og smart-TV. Alle rommene har utsikt mot bakgården og parkeringsplassen.

nb_NONO