29.oktober

Gourmet Aften med vinner av Global Young Chef Challenge 2022, Aron Espeland

Hjertelig velkommen til Gourmet Aften med vinner av Global Young Chef Challenge 2022, Aron Espeland, sammen med Utsikten Hotell Kvinesdals egen kjøkkensjef Michael Reimer Lauridsen, og sommelier fra Renaa, Kent Ove Dybland.

Fremmøte og bordsetting kl.18.00

Felles bespisning kl.18.30

 

Priser

8-retters meny

m/vinpakke kr 1995,-

m/alkoholfri drikkepakke kr 1695,-

Meny
Røke laks fra Utsikten Hotell Kvinesdal. Sennep – reddik – syltet agurk – dill
Sterling kveite a la «VM 2022». Blomkål – pepperrot
Pannestekt sjøkreps. Purre – urter
Grillet piggvar fra Kvinesdal. Løk – selleri – blåskjell
Variasjon av vaktel. Kål – sopp
Kalvefillet. Trøffel – mandelpotet – rødlok
Pre dessert. Mango gelato «VM 2022»
Sjokolade bonnet «EM 2019». Pasjonsfrukt – marengs – bringebær

 

Spesialpris på overnatting i flotte utsiktsrom, inkl. utsiktsfrokost:
Kr. 1295,- i dobbeltrom (for 2 personer) og kr. 995,- i enkeltrom pr døgn.

Ved ønske om leilighet m/balkong er pris kr 1895,- for 1 eller 2 personer, per døgn.

Gourmet aften er ikke inkludert i romprisen.

 

Booking av gourmet aften og hotellrom gjøres direkte til hotellet:

Telefon 38 35 88 00 (tastevalg 1) / kristinem@utsiktenhotell.no

Begrensende plasser – påmeldingsfrist senest innen mandag 3.oktober.

 

Velkommen til en hyggelig kveld på Utsikten Hotell Kvinesdal!