Utsiktens eventyrlige julebord

Her blir julebordet eventyrlig med svevende utsikt over vintervakre fjell og fjord. Vi gir deg julens beste smaker, servert på en bugnende buffét, eller som skreddersydde retter. Gi oss dine ønsker, og vi vil gjøre alt for å oppfylle dem.

Få tilbud på julebord

  • Vertskap som setter gjestene i sentrum

  • Velsmakende kjøkken med godt utvalg

  • Overnatting i alle prisklasser

  • Stor restaurant med utsikt

  • Gratis parkering og ladepunkter for El-bil

  • Opplevelser og aktiviteter

  • Naturskjønne omgivelser og spektakulær utsikt

  • Nytt, teknisk utstyr av høy standard

  • bankettssal med utsikt og rom for 180 gjester

Julebord for bedrifter

Vi vet hva som skal til for å gjøre bedrifts julebordet til en suksess. Vi skreddersyr gjerne for din bedrift, med herlige smaker og gode opplevelser. Spør oss, så gir vi deg gjerne ideer og et uforpliktende tilbud.

"Har aldri vært på et hotell hvor de ansatte har vært så tilstede og så hyggelige. Vi ble møtt med en fantastisk service alle steder, og bare blide ansatte. Middagen var bare helt fantastisk, og gjorde at alle satt igjen med et svært godt inntrykk av oppholdet. Vi er svært fornøyd med oppholdet, og kan på det varmeste anbefale Utsikten Hotell Kvinesdal videre til andre."

Julebord med venner

Ta en deilig pause fra juletravle gater, og nyt førjulstiden omgitt av vintervakker natur og julens beste smaker. Vårt kjøkken elsker å begeistre med sesongens beste, og gjerne lokale råvarer.

Overnatting

Stå opp med nydelig frokost og utsikt.

Senk skuldrene, nyt kvelden og natten. Hotellet har 85 rom. Flotte suiter og leiligheter for inntil 5 personer, standard rom med utsikt, og rimeligere økonomirom. Utsiktens rikholdige frokost er selvfølgelig inkludert.

Lokalene

Stemning og atmosfære

Utsikten Hotell har stor flott restaurant med utsikt, bar og loungeområde. Vi har 6 konferanserom, inkl. bankettsal med magisk utsikt for inntil 225 gjester. Alt fremstår lyst, moderne og selvfølgelig oppgradert høy teknisk standard på alt utstyr.

Det lille ekstra

Vi skreddersyr i detalj

En spennende appetittvekker, nattmat eller et overraskende element? Snakk med oss så ordner vi det med glede.

Omgivelsene

Et vintereventyr

Hotellet har en nydelig beliggenhet med utsikt over Ferdafjorden, som strekker seg helt ut til kysten og havet. Omgivelsene tar deg ut av hverdagen og skaper en magisk ramme for julebord. Lyset og horisonten over dalen gir uforglemmelig stemning hele døgnet.

Velkommen til Utsikten Hotell Kvinesdal

Her trenger du ikke å tenke på noe, vi tar hånd om alt. Her er du ute av hverdagen, i omgivelser som gir deg ro og inspirasjon. Vi gir deg opplevelser du ønsker å vende tilbake til. Kontakt oss gjerne, så følger vi deg raskt opp med et tilbud eller svar på det du måtte lure på.

Velkommen til oss
Agnes Berntsen, Hotelldirektør

nb_NONO