Gjør ferien til et høydepunkt

Bli med på en luftig klatreopplevelse i rå natur på Knaben der adrenalin og mestring står i fokus. Deltakerne får oppleve fjellet på en helt ny og spennende måte. Vi tilbyr turpakker med niste og hotellopphold.

Kontakt oss

  • Knabekniben, 786 meter o/havet

  • Ingen krav til klatreerfaring

  • Opplæring, guide og utstyr inkludert

  • Perfekt for bedrifter, arrangement og ferie

Via ferrata klatreturer

Luftige opplevelser

Knabekniben ligger 55 minutter å fra hotellet og byr på et fantastisk klatreeventyr som ikke stiller krav til tidligere klatreerfaring.

Om løypa

Middels vanskelighetsgrad

Knabekniben ligger 786 meter over havet. Turen tar mellom 4 og 5 timer inkludert pauser. Begynnelsen på løypa, innsteget, ligger cirka 100 m inn fra RV 465. Løypa går 100 høydemeter opp Eldupsa.

Via Ferrata er fjellklatring der de som søker spenning, fysisk aktivitet og naturopplevelser kan gjøre dette under trygge klatreforhold. Det stilles ikke krav til klatreerfaring, her får alle mulighet til å oppleve fjellet og fjellveggen på en spennende måte uten at sikkerheten settes i fare.

Alternativ tursti

Escape route

«Escape Route» er en løype ned fra første fjellplatå, der de klatrerne som ikke mestrer klatringen kan fortsette til løypas del 2, og ta denne alternative veien ned fra fjellet.

Klatreløypen består av ståltrinn og sikringswire. Turen med guide gir deg mulighet til å oppleve fjellet og fjellveggen på en spennende og ny måte.

Teambuilding

Nye utsikter

Fjellklatring er en perfekt teambuilding aktivitet. Ta med kolleger ut i nye landskap som garantert vil inspirere. Eller hva med å utfordre en vennegjeng eller lag til en spennende dag med nye opplevelser.

Overnatting

Rom med fjordutsikt

Kombiner klatring med et hotellopphold. Vi har 84 rom i alle prisklasser, fra flotte suiter med balkong, til rimeligere økonomirom.

Restauranten

Løfter opplevelsen

Kombiner klatreturer med et herlig måltid i vår restaurant. Vår À la carte restaurant har åpent hver dag og byr på herlige retter basert på sesongens beste råvarer, gjerne kortreist fra Kvinesdal.

Restauranten vår har åpent 7 dager i uken. Vi elsker å begeistre med smaksopplevelser for alle generasjoner. Nyt et måltid i restauranten med ditt klatreteam eller la oss ordne turmaten til deg ditt reisefølge.

Kontakt oss for tilbud

Kontakt oss gjerne for et tilbud dersom du ønsker en opplevelsesrik ferie og hotellpakke med overnatting, bespisning og klatring.
Hjertelig velkommen.

nb_NONO