Inspirerende omgivelser

Vi har erfaringen, vertskapet og fasilitetene som skal til for et vellykket arrangement. Omgivelsene gir ro og inspirasjon. Vi skreddersyr med opplevelser som gjør din samling til et høydepunkt for deg og dine kolleger.

Få tilbud

Fasiliteter

  • Nytt, teknisk utstyr av høy standard

  • Velsmakende kjøkken med sesongens beste råvarer

  • Stor parkeringsplass med ladesjoner for el-biler

  • Kurs og konferanser i ulike størrelser, for opp til 130 personer

  • 85 rom i ulike prisklasser, alle våre leiligheter har flott utsikt og balkong

  • Nær flott golfbane og flere aktivitetstilbud

Rom for inspirasjon

Møtelokaler

Utsikten Hotell har forskjellige konferanserom til ulike typer samlinger. Fra små, intime møter til store arrangement med inntil 130 deltagere i bankettsalen, med storslagen utsikt. Alle rommene er oppgradert med høy teknisk standard.

Kontakt oss

Overnatting

Ro, hvile og utsikt

Hotellet har 85 rom i ulike prisklasser. 24 er suiter og leiligheter for inntil 5 personer. Suitene og leilighetene har fantastisk utsikt, egen balkong og kjøkken. Vi har rimeligere økonomirom. Alle standardrom har fjordutsikt.

Mat og servering

Løfter opplevelsen

Nyt frokost, lunsj og À la carte med utsikt i vår flotte restaurant. Måltidene er hyggelige høydepunkt, og vårt kjøkken skreddersyr menyer og småretter tilpasset sesong og dine ønsker. Vi gir gjestene et godt utvalg, og gode lokale smaker fra sesongen.

"Har aldri vært på et hotell hvor de ansatte har vært så til stede og så hyggelige. Vi ble møtt med en fantastisk service alle steder og bare blide ansatte. Middagen var bare helt fantastisk, og gjorde at alle satt igjen med et svært godt inntrykk av oppholdet. Vi er svært fornøyd, og kan på det varmeste anbefale dette videre til andre."

Utsikten Golfpark

Eventyrlig landskap

Fra Utsikten er det kort vei til en rekke attraksjoner og fine teambuilding-aktiviteter. Utsikten Golfpark er et poplulært valg. Her spiller du på et av landets vakreste golfanlegg, utsikten og naturen er spektakulær.

Foredrag

Hotelldirektøren inspirerer

Hotelldirektør Agnes Bertnsen er en populær foredragsholder for bedrifter. Hennes sprudlende engasjement, erfaring og fantastiske formidlingsevne engasjerer, og er et friskt innslag på din samling.

Velkommen til Utsikten Hotell Kvinesdal

Her trenger du ikke å tenke på noe, vi tar hånd om alt. Her er du ute av hverdagen, i omgivelser som gir ro og inspirasjon. Vi gir deg opplevelser du ønsker å vende tilbake til.

Kontakt oss gjerne så følger vi deg raskt opp med et tilbud eller svar på det du lurer på.

nb_NONO