Nyt livet på Listas strender

Bad på langgrunne strender, surf i Nordsjøens dønninger eller utforsk det rike kulturlivet. Vi pakker en deilig piknikkurv og tilbyr hotellpakker med overnatting og utsiktsfrokost.

Kontakt oss

10 kilometer lange og vakre sandstrender byr på herlig strandliv. På Listas strender kan du spasere i myk sand, bade, leke og se på fugleliv. Strendene er også de beste i landet for sjøsport, windsurfing og kiteing. Lista er beskrevet som Norges Skagen. Fargene, lyset og landskapet er malerisk og magisk.

Lista fyr

Nye utsikter

Besøk Lista Fyr ytterst på Listalandet. Fyret er 34 meter høyt. Etter 134 trappetrinn kan du nyte fantastisk utsikt fra fire himmelretninger.

Vi pakker gjerne piknikurven til turen, med vårt hjemmelagede brød og forfriskninger. Spør oss

Surfeparadis

Hav av muligheter

Surfere fra hele landet kommer hit for å leke seg på bølgene. Du kan ta kurs med lokalkjente instruktører dersom du vil prøve surfing for første gang. Se mer på - www.lista-aktiv.no

Utsikten Hotell Kvinesdal er et glimrende utgangspunkt for opplevelser. Vi tilbyr turmat til deg som vil nyte både ro og refleksjon, bølgesurfing og adrenalin. Kanskje du vil ha en dagstur, en weekend eller sommerferie full av opplevelser. Vi gir deg gjerne tilbud på et hotellopphold som vil glede både store og små.

Arenalin - og skatepark

Action og adrenalin

Lista Adrenalinpark tilbyr fartsfylte aktiviteter for hele familien. Adrenalinparken består av flere flyhangarer som drives av ulike aktivitetsforeninger. Prøv paintball, GoKart, boble-fotball, escaperoom, trampolinepark, jaktsimulator, skatepark og mer

Restauranten

Løfter opplevelsen

Kombiner turer med et herlig måltid i vår restaurant. Her får du et utvalg av sesongens beste råvarer, gjerne lokale. Vår À la carte restaurant har åpent hver dag.

Overnatting

Rom med utsikt

Hotellet har 84 rom i alle prisklasser, fra flotte suiter og familierom med balkong, til rimeligere økonomirom. Alle våre standardrom har flott utsikt mot Fedafjorden

Kontakt oss for tilbud

Kontakt oss gjerne for et tilbud dersom du ønsker en opplevelsesrik ferie og hotellpakke med overnatting og herlige måltid. Vi har mange flere fine opplevelser og attraksjoner å by på. Vi gir deg gjerne tips. Hjertelig velkommen.

nb_NONO