Selskap og arrangement

På Utsikten Hotell Kvinesdal får du vertskap og omgivelser som løfter selskap, bryllup og arrangementer til noe spesielt.

Snakk med oss

  • Naturskjønne omgivelser og spektakulær utsikt

  • Rutinert vertskap mer erfaring og engasjement

  • Bankettsal med utsikt og kapasitet for 180 gjester

  • 84 rom i alle prisklasser, 24 suiter og leiligheter

  • Skreddersydde menyer og buffét

  • Gratis parkering og ladepunkter for El-bil

  • Et av Norges vakreste golfanlegg

  • Flotte lyse lokaler og rom med utsikt

  • Koordinator til planleggingen

Vi tar hånd om alt

Her blir dagen din et høydepunkt

Vi har lang erfaring med alle typer arrangementer og er et populært valg for barnedåp, konfirmasjon og jubileum. Med kapasitet for inntil 300 gjester, alt av utstyr, profesjonelt vertskap og velsmakende kjøkken, er du trygg på at dagen din blir et høydepunkt.

"Tusen takk for at dere la til rette for at dagen ble så fantastisk! Vi vil ta med oss minnene for alltid! De ansatte var utrolig dyktige og de fikk oss til å føle oss sett og "spesielle". Stor klapp!!"

Kjøkken og menyer

Smaker som løfter opplevelsen

Vårt dyktige kjøkken setter sammen menyer tilpasset sesong og ønsker. Råvarene er håndplukket av beste kvalitet.

Kaker

Festens fristelser

Du kan ta med egne kaker eller gi oss dine ønsker, så gjør vi alt for å oppfylle dem.

Blomster og dekorasjon

Vi kan hjelpe deg

Vakre blomster og dekorasjon skaper stemning og atmosfære. Vi kan ordne med pynt og dekorasjon i lokalene. Gi oss gjerne dine favoritter og ønsker.

Pakketilbud

Alt til spesialpris

Vi tilbyr ferdige pakker med alt inkludert. Her legges det til rette for at feiringen skal bli vellykket. Vi tilpasser oss dine ønsker. Kontakt oss for et skreddersydd tilbud.

Fotograf

Fang øyeblikkene

Lyset og utsikten hos oss gir fantastiske stemninger og motiv til bilder. Fang øyeblikkene med en dyktig fotograf. Spør oss, vi bistår gjerne med dyktige, lokale fotografer.

Lokalene

Hotellets lokaler er stilrene og moderne med med mye lys, luft og flotte detaljer. Vår flotte store bankettsal er nyrestaurert med vakker utsikt og direkte utgang til stor terrasse. Bankettsalen kan ta inntil 300 gjester.

Det lille ekstra

Detaljene du husker

En leken overraskelse til barna, noe spesielt til bruden eller jubilanten, smakfulle småretter aller bare en aperitiff? Vi elsker å inspirere og deler gjerne våre ideer med deg.

Overnatting

Rom med utsikt

Hotellet har 85 rom i ulike prisklasser. 24 er suiter og leiligheter for inntil 8 personer. Suitene og leilighetene har fantastisk utsikt, private balkonger og eget kjøkken. Alle våre standard rom har også utsikt mot fjorden.

Vårt ønske er å gi deg og dine gjester opplevelser og høydepunkt du alltid vil huske. Her får du vertskap og omgivelser som vil løfte opplevelsen. Du trenger ikke tenke på noe, vi tar hånd om alt.

Velkommen til oss
Agnes Berntsen, Hotelldirektør

nb_NONO