Et golfeventyr

Kombiner et hotellopphold med golf på et av landets vakreste golfbaner. Utsikten Hotell Kvinesdal tilbyr attraktive golfpakker i samarbeid med Utsikten Golfpark

Få tilbud

  • Golfpakker med overnatting til spesialpris

  • Passer alle aldre og nivå

  • Kåret til Norges golfperle

  • 18-hulls hovedbane

  • 9-hulls Pay & Play-bane

  • Putting green og driving range

  • Proshop og utleie av golfbil

  • Overbygget drivingrange

Magiske omgivelser med uberørt skogsnatur, fjord og fjell gjør et hotellopphold og en golfrunde til et eventyr. Her er du ute av hverdagen, i omgivelser som gir deg ro og inspirasjon. Våre attraktive golfpakker gir deg rabatt på spill, bespisning og overnatting

Bedriftsgolf

TEAMBUILDING

Golf er en populær teambuildings-aktivitet for bedrifter. En herlig pause i forbindelse med kurs -og konferanser. Vi skreddersyr gjerne pakken for deg og dine.

Golfweekend

HELGEPAKKEN

Pakket og klart for deg som vil nyte en helg med spill, spenning, rekreasjon og mosjon. Frokost og a la carte er inkludert. En perfekt weekend for to, familien eller vennegjengen.

Overnatting

ROM FOR NYTELSE

Hotellet har 84 rom i alle prisklasser, fra flotte suiter med balkong, til rimeligere økonomirom. Alle standardrom har flott utsikt mot Fedafjorden. Hvil i komfort og stå opp til en herlig utsiktsfrokost.

Utsikten Hotell Kvinesdal svever over skyene med storslagen utsikt over Fedafjorden omkranset av fjell. Nyt utsikten fra rommet, på terrassen eller i restauranten, mens kokkene tilbereder et utmerket måltid. Vårt vertskap gjør alt for å glede og inspirere deg. Vi gir deg opplevelser du ønsker å vende tilbake til.

Restauranten

LØFTER OPPLEVELSEN

Vi elsker å begeistre med sesongens beste smaksopplevelser og kortreiste råvarer. Nyt frokost og a la carte i vår flotte restaurant med spektakulær fjordutsikt. Vi tilbyr et rikholdig utvalg av hjemmelagede retter.

"Har aldri vært på et hotell hvor de ansatte har vært så til stede og så hyggelige. Vi ble møtt med en fantastisk service alle steder og bare blide ansatte. Middagen var bare helt fantastisk. Vi er svært fornøyd, og kan på det varmeste anbefale dette videre til andre."

Velkommen til Utsikten Hotell Kvinesdal

På Utsikten Hotell Kvinesdal får du vertskap og omgivelser som løfter opplevelser til noe helt spesielt. Her trenger du ikke å tenke på noe, vi tar hånd om alt. Vårt mål er at du skal komme tilbake!

Agnes Berntsen, hotelldirektør

nb_NONO