Slå til med golfpakke!

Spill på en av landets vakreste golfbaner, overnatt på utsiktsperlen Utsikten Hotell Kvinesdal, og få servert smakfull 3-retters middag. Ved bestilling av samlet golfpakke får du rabatt på overnatting, mat og golf.

Bestilling

Norges Golfperle

For alle nivåer

Golf er gøy for hele familien, venner eller kolleger som vil ha en pause i det grønne. En perfekt miniferie, firmatur eller gave til noen du vil gi en fin opplevelse.

Utsikten Golfpark ligger ca. 2 km fra Utsikten Hotell Kvinesdal og har blitt kåret til Norges golfperle. Her kan du spille på et av landets flotteste 18-hulls golfbaner i eventyrlige omgivelser, omgitt av vakker lynghei, skog og utsikt.

Utsikten Golfpark har også en flott Pay&Play 9-hulls bane. Ved bruk av Pay&Play-banen trengs ikke medlemskap i en klubb eller «veien til golf» kurs.

Se ny dronefilm fra Utsikten Golfpark

Utsikten Hotell Kvinesdal

Ut av hverdagen

Velkommen til vårt moderne kurs- og konferansehotell. Hotellet er en utsiktsperle, midt mellom Kristiansand og Stavanger. Her svever du over skyene med storslagen utsikt over Fedafjorden omkranset av fjell og fjord.

Rom med utsikt

Komfort og utsikt

Hotellet har 85 rom, hvorav 24 suiter med fullt utstyrt kjøkken. I tillegg har hotellet fine dobbeltrom med utsikt over Fedafjorden, og enklere rom i Knaben fløyen uten utsikten over fjorden

Restauranten

Sesongens beste smaker

I vår flotte restaurant med utsikt over fjorden kan du nyte en herlig golfmeny med sesongens beste råvarer. Vi har egne barnemenyer, og tilbyr et rikholdig utvalg av hjemmelagede retter basert på sesongens beste råvarer.

Vi gir deg opplevelser du ønsker å komme tilbake til

Her på ett av Kvinesdals høyeste punkt, med storslagen utsikt over Fedafjorden, blander vi smaker og opplevelser som gjør ethvert opphold til et høydepunkt. Du trenger ikke å tenke på noe, vi kan ta hånd om alt.

Velkommen til oss
Hilsen Agnes Berntsen, hotelldirektør

nb_NONO